Bekend met hotels?
Think again.
Dit is Black Label Hotels.

Valkenburg – Maastricht

Kamer boeken - altijd de beste prijs, gegarandeerd

“Design met
karakter”

Voordelen


Boek Rechtstreeks!

• laagste prijsgarantie
• gratis annuleren
• persoonlijk contact


Meer info?

Bel +31 (0) 43 – 24 00 002​

Overnachten

Kamers

26 m2 comfort is waar jij je overnachting een thuis gaat noemen. Je eigen Black Label Hotel kamer heeft alles wat jij nodig hebt. Een rauwe look en warme sfeer met luxe voorzieningen.

Events

Business events

3 meeting rooms en 1 unieke banquet space maken alle events mogelijk. Van een private dinner – intiem en sfeervol – tot een groot(s) congres in de banquet space van 800 m2 – imposant en stijlvol. Goed voor events van 4 tot 400 personen.

Eten & drinken

Restaurant RUW.

May we introduce ourself? Ruig, stoer en sexy, RUW. heeft het allemaal. Een menukaart met overheerlijke gerechten, de beste cocktails, goede wijnen en lekkere biertjes. Just sit back and relax at RUW.

introductie

Black Label Hotel Valkenburg – Maastricht, design met karakter

Een oude brouwerij krijgt nieuwe bestemming: een designhotel, midden tussen een levendige samenkomst van voorzieningen én natuur. Een hotel dat rauwe elementen verleidt met fris design. Buitengewone klasse, met een ruig randje. Design, met karakter.

Waan jezelf in de weelde van de natuur die hier luxe ontmoet. Design direct aan de Geul. Een omgeving die uitnodigt om te ontdekken, verkennen; een avontuur. Al fietsend slinger je door het zuidelijk heuvelland. Een bourgondische lunch, en dan flaneren door de oude stad Valkenburg. ‘s Avonds een whiskey – neat – of een martini – on the rocks – aan de bar.

Om vervolgens wakker te worden in een omgeving van rauw design met een warme touch. Een verfrissende wellness douche, een kop koffie – zwart – en een blik op de natuur zover je kunt kijken, starten je dag. Klaar voor een nieuw avontuur.

Dat is overnachten in Black Label Hotel Valkenburg – Maastricht. Klasse, met een ruig randje. Design, met karakter.

Mogelijkheden

CoWorking spaces

Coworking bij Black Label biedt een hybride vorm van werken, slapen en leven die volledig aansluit bij de behoeften van millennials en de sterk groeiende groep van ‘digital nomads’.

Omgeving

Hotspots

Met een ligging direct aan de Geul, midden in het heuvelland, op steenworp afstand van de stad Valkenburg en vlakbij Maastricht, blíjf je ontdekken. Naast de deur vind je hét Shimano Experience Center van Europa, voor state of the art sportbeleving. Om de hoek de beroemde zuidelijke fietsroutes, om live te verkennen. Koffiebars, conceptstores en casino in de stad maken je dag(en) compleet.

Mogelijkheden

Vergaderen

Black Label Hotel Valkenburg – Maastricht biedt ruimte aan events van 4 tot 400 personen, met als unieke eye catcher de imposante banquet space. Hier kan alles, van intiem private dinner tot baanbrekende business meeting of groot(s) congres.

Parkeren

Op 450m van het hotel is de algemene parkeerplaats gelegen. Op dit terrein zijn 300 parkeerplaatsen beschikbaar met een parkeertarief van €8,- per dag.

Bekijk onze top arrangementen