Restaurant & Bar

My coffee black and my whiskey neat, please

Black Label Restaurant

Een Black Label Restaurant staat voor klasse, altijd. En voor karakter. Black Label Restaurant Valkenburg – Maastricht heeft zo z’n heel eigen karakter: ruig, puur en eerlijk. What you see is what you get.

Een overzichtelijke kaart, met keuze uit al het beste dat eerlijk eten te bieden heeft. Van green & healthy tot een zorgvuldig gebakken biefje. Van klein en verfijnd tot robuust en smakelijk. Goed voor een praktische hap, tot uitgebreid samen tafelen. Midden in een indrukwekkend interieur dat robuust en verfijnd even gemakkelijk combineert; met de rauwe details van een industrieel geheel, in een luxe jasje.

Black Label Bar

De bar van Black Label Hotel Valkenburg – Maastricht verwelkomt je na een dag struinen door Valkenburg, werken in Zuid-Limburg of een fikse fietstocht. Een warme aankomst, met een welkome groet van de barman, en jouw drankje voor je neus. Even niks anders dan hier zijn, genieten van je zwarte koffie of neat whiskey die warm en prikkelend binnenstromen, van je go to cocktail – martini, shaken not stirred – of een verfrissende Pinot Blanc, op het grote zomerterras. Wat je favoriete drankje of plekje ook is: bij de Black Label Hotel Bar sta je even stil, na een dag beweging en levendigheid in de omgeving. Thuiskomen, ver van huis.