Valkenburg – Maastricht

Black Label Hotel, NL

“Design met karakter”

Voordelen


Boek Rechtstreeks!

• laagste prijsgarantie
• gratis annuleren
• persoonlijk contact


Meer info?

Bel +31 (0) 43 – 24 00 002

Overnachten

Kamers

26 m2 comfort is waar jij je overnachting een thuis gaat noemen. Je eigen Black Label Hotel kamer heeft alles wat jij nodig hebt. Een rauwe look en warme sfeer met luxe voorzieningen. Probeer bijvoorbeeld de Skinjay douche-functionaliteit voor een extra touch of wellness.

Events

Business events

3 meeting rooms en 1 unieke banquet space maken alle events mogelijk. Van een private dinner – intiem en sfeervol – tot een groot(s) congres in de banquet space van 800 m2 – imposant en stijlvol. Goed voor events van 4 tot 400 personen.

Mogelijkheden

Eten en drinken

Een Black Label Restaurant & Bar staat voor klasse, altijd. Ons restaurant heeft zo z’n heel eigen karakter: ruig, puur en eerlijk. What you see is what you get.

introductie

Black Label Hotel Valkenburg – Maastricht, design met karakter

Een oude brouwerij krijgt nieuwe bestemming: een designhotel, midden tussen een levendige samenkomst van voorzieningen én natuur. Een hotel dat rauwe elementen verleidt met fris design. Buitengewone klasse, met een ruig randje. Design, met karakter.

Waan jezelf in de weelde van de natuur die hier luxe ontmoet. Design direct aan de Geul. Een omgeving die uitnodigt om te ontdekken, verkennen; een avontuur. Al fietsend slinger je door het zuidelijk heuvelland. Een bourgondische lunch, en dan flaneren door de oude stad Valkenburg. ‘s Avonds een whiskey – neat – of een martini – on the rocks – aan de bar.

Om vervolgens wakker te worden in een omgeving van rauw design met een warme touch. Een verfrissende wellness douche, een kop koffie – zwart – en een blik op de natuur zover je kunt kijken, starten je dag. Klaar voor een nieuw avontuur.

Dat is overnachten in Black Label Hotel Valkenburg – Maastricht. Klasse, met een ruig randje. Design, met karakter.

Wildmenu 2019

Alleen op de eerste twee weekenden van november op vrijdag, zaterdag en zondag. Vol is vol!

Omgeving

Hotspots

Met een ligging direct aan de Geul, midden in het heuvelland, op steenworp afstand van de stad Valkenburg en vlakbij Maastricht, blíjf je ontdekken. Naast de deur vind je hét Shimano Experience Center van Europa, voor state of the art sportbeleving. Om de hoek de beroemde zuidelijke fietsroutes, om live te verkennen. Koffiebars, conceptstores en casino in de stad maken je dag(en) compleet.

Parkeren

Op 450m van het hotel is de algemene parkeerplaats gelegen. Op dit terrein zijn 300 parkeerplaatsen beschikbaar met een parkeertarief van €8,- per dag.