Black Label Hotels

Think again

Bekend met hotels? Think again. Dit is Black Label Hotels.

Dacht je te weten hoe overnachten in een hotel werkt? Lobby, lift, kamer, koffer, plof op bed, klaar? Think again. Eten in een hotel-restaurant praktisch, eenvoudig, voor, hoofd, na, klaar? Think again. Dat drankje aan de hotelbar ‘s avonds; kil, levenloos, nog een zoete witte of een biertje en naar bed?

Think again.

Verblijven in een Black Label Hotel betekent opnieuw beleven wat een overnachting buiten de deur kan doen. Een verblijf dat verrast, inspireert en alles wat je verwacht van een weekendje weg, zakelijke overnachting of private event in een nieuw licht zet. Van aankomst tot vertrek: écht even weg, op jouw manier.

Kies jouw eigen Black Label Hotel – van sprookjesachtige weelde in Maastricht tot karakteristiek design in Valkenburg – en ontdek het zelf.

Kasteel de Hoogenweerth

Op zoek naar een weelderig sprookje, om je onder te dompelen in de klassieke zuidelijke warmte en verwennerij, in een kasteel op een landgoed ver van de drukte, direct aan het water en natuurgebieden zo ver als je kunt kijken? Met Maastricht en al z’n bourgondische voorzieningen en bezienswaardigheden op steenworp afstand? Kasteel de Hoogenweerth is jouw plek.

Black Label Hotel Valkenburg – Maastricht

Liever verfrissend hip, in een industrieel rauwe sfeer die één met de natuur en omgeving is? Met een binnenkomst alsof je nog elementen van de oude brouwerij die er ooit stond herkent, en comfortabele suites die hun rauwe looks verleiden met moderne luxe? Op zoek naar buitengewone klasse met een ruig randje? Industrieel gevoel met een frisse touch? Dit designhotel met karakter – het nieuwe Black Label Hotel in Valkenburg – is jouw hotel. (Opening voorjaar 2019)