Arrangementen

Heerlijk genieten & ontspannen

Waar heeft u zin in?

Bourgondisch genieten in Maastricht! Op sterrenniveau genieten of naar de verborgen plekjes die Maastrichtenaren eigenlijk voor zichzelf willen houden?

Op pad met onze Vespa door het Heuvelland? Of wellicht met onze eigen sloep, een Isloep Rapida 666 lekker over de Maas?

Golfen op de meest fantastische banen in de Euregio?

Wij hebben het passende arrangement voor u opgesteld. Deze arrangementen zijn direct te boeken in onze boekingsmodule.

Restaurant

SOFA

Restaurant SOFA, een van de geheimen van Maastricht. Gelegen op Kasteeldomein de Hoogenweerth, gesitueerd in de oude stallen van het kasteel en direct naast het hotel.

Een 5 gangen diner, altijd met de grootste zorg en seizoensgerechten samengesteld,  met bijpassende wijnen! De volgende dag geniet u van een heerlijk ontbijt op bed!

Omgeving

Vespa

Lekker door het Heuvelland of de Voerstreek rijden met onze Vespa. De leuke dorpjes zoals Kanne, St. Pietersvoeren, Slenaken en Epen ontdekken. Wellicht een picknickmand mee?

Aankomst bij de Hoogenweerth Suites, Inchecken op de kamer, een heerlijke picknickmand voor op de Vespa en de hele dag gebruik maken van de Vespa. De volgende dag een ontbijt op bed!

ontspanning

Golf

Maastricht kent een heerlijk heuvelachtig achterland, daar zijn de mooiste golfbanen op gelegen! In de directe omgeving ligt: Henri- Chapelle, Het Rijk van Margraten, Maastricht International, De Zuid-Limburgse en Golf & Countryclub Aachen. Allemaal unieke banen.

Een overnachting in een van onze deluxe suites, met toegang tot een van de golfbanen naar keuze, een 3 of 5 gangen diner bij Restaurant SOFA en een ontbijt op bed.

Midweek Arrangement

  • Late check-out tot 13:00 uur op basis van beschikbaarheid
  • Fles prosecco op de kamer
  • Zoete amuse parade bij ontvangst
  • Inclusief ontbijtbuffet
  • Shoppinggids Maastricht
  • Upgrade in kamertype indien beschikbaar

Indien u dit arrangement boekt, ontvangt u de Maastricht Midweek pas die u toegang geeft tot het speciale aanbod dat voor het Maastricht Midweekend is gecreëerd. Bijzondere rondleidingen, een workshop koffiebranden of een complete avond culinair genieten? Met deze pas kunt u zelf uw doordeweekse verblijf in Maastricht samenstellen en tot een onvergetelijke ervaring maken.

Kortom, boek het Maastricht Midweekend en ontdek het zelf op www.maastrichtmidweekend.nl

Dit arrangement kan geboekt worden met de vouchercode “MMW18”.