Kasteel de Hoogenweerth

Maastricht, NL

Selecteer uw hotel - altijd de beste prijs, gegarandeerd

Beleef het best bewaarde geheim van Limburg

Voordelen


Boek Rechtstreeks!

• laagste prijsgarantie
• gratis annuleren
• persoonlijk contact


Meer info?

Bel +31 (0) 43 – 311 69 34

Events

Unieke trouwlocatie

Wauw! Je eigen kasteel op de meest belangrijke dag! Exclusief voor jullie. Geniet van de luxe, vrijheid en exclusiviteit van Kasteel de Hoogenweerth!

Suites

Luxe overnachten

U kunt prachtig verblijven in één van onze 12 unieke luxe suites. Ontworpen door verschillende architecten en designers, zoals Mathieu Bruls, Niels Maier, Rob Stahl en Black Label Designers.

events

Zakelijk

Vergaderen in stijl! Kasteel de Hoogenweerth is makkelijk bereikbaar, heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en is volledig prive.

introductie

Ontdek de mogelijkheden
bij Kasteel de Hoogenweerth

Kasteel de Hoogenweerth; een uniek plekje in Nederland! In Maastricht, aan de oevers van de Maas met als enige in heel Maastricht directe toegang tot het water middels ons fantastische waterterras, op een 4,5 hectare groot privé park! Het kasteel staat exclusief tot uw beschikking, of het nu is om uw meest bijzondere dag te vieren of om uw zakelijke gasten in de watten te leggen.

Bij Kasteel de Hoogenweerth bent u en uw gasten alleen, voor een dag of een weekend is het uw kasteel!

Overnachten

Voor overnachtingen kunt u tevens terecht in De Hoogenweerth Suites. Het hotel is gevestigd in het aangrenzende koetshuis van het kasteel. Wij beschikken over 10 designsuites. De designsuites zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken zoals een goede draadloze internetverbinding, flatscreen televisie, koffie en theefaciliteiten. Het hotel kijkt uit over de idyllische jachthaven Pietersplas en de kasteeltuinen.

Omgeving

Hotspots

Suites

Business bookers

Blijft u vaker in Maastricht voor zaken?

mogelijkheden

Cucina del Mondo (*)

Laat al uw zintuigen genieten door de kookkunsten van chefkok Servais Tielman